KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Samorząd Uczniowski

Wybory samorządowe w ISP nr 67
Rok szkolny 2021/2022
 
Pałac Młodzieży - klasa VI a oraz klasy VII-VIII
20.10.2021 r.
 
Uczniowie kandydujący w wyborach na przewodniczącego
Rady Uczniowskiej
  1. Górtatowska Wiktoria - kl. VI a
  2. Markiewicz Maria - kl. VII a
  3. Socik Dawid - kl. VII b
  4. Tyczyński Błażej - kl. VII c
 
Należy postawić znak X lub + przy nazwisku jednego kandydata
 
Uczniowie kandydujący w wyborach do Rady Uczniowskiej
  1. Ciechański Jan - kl. VI a
  2. Górtatowska Wiktoria - kl. VI a
  3. Grabiński Wojciech - kl. VI a
  4. Grzelak Dawid - kl. VI a
  5. Jastrzębska Marta - kl. VII a
  6. Kalisz Aleksandra - kl. VII a
  7. Markiewicz Maria - kl. VII a
  8. Aut Aleksander - kl. VII b
  9. Darmohraj Kinga - kl. VII b
  10. Łuczak Karolina - kl. VII b
  11. Socik Dawid - kl. VII b
  12. Witczak Jan - kl. VII b
  13. Filipkowski Oskar - kl. VII c
  14. Majek Barbara - kl. VII c
  15. Nować Aleksandra - kl. VII c
  16. Tsiuk Arsenii - kl. VII c
  17. Tyczyński Błażej - kl. VII c
  18. Karasińska Justyna - kl. VIII a
  19. Kurczewska Julia - kl. VIII a
  20. Bielski Filip - kl. VIII b
  21. Wiśniewski Artur - kl. VIII b
 
Należy postawić znak X lub + maksymalnie przy nazwiskach
11 kandydatów
 
Nauczyciele kandydujący na opiekuna
Rady Uczniowskiej
  1. Janicka - Obrębska Ewa
  2. Mielczarek Magdalena
 
Należy postawić znak X lub + przy jednym nazwisku
 
 
„Mała szkoła” - klasy III-V oraz klasy VI b i VI c
28.10.2021 r.
 
Uczniowie kandydujący w wyborach na przewodniczącego
Rady Uczniowskiej
  1. Szatan Krzysztof - kl. III a
  2. Marczuk Patrycja - kl. III b
  3. Marzec Julian - kl. IV a
  4. Martela Przemysław - kl. IV b
  5. Matusiak Michał - kl. V a
  6. Kujawa Filip - kl. V b
  7. Zbytniewski Marcin - kl. V c
  8. Wilczek Amelia - kl. VI b
  9. Sobala Natalia - kl. VI c
 
Należy postawić znak X lub + przy nazwisku jednego kandydata
 
Uczniowie kandydujący do Rady Uczniowskiej
  1. Hetych Michalina - kl. III a
  2. Kulazińska Maja - kl. III a
  3. Lisiecki Mikołaj - kl. III a
  4. Szatan Krzysztof - kl. III a
  5. Grabiński Bruno - kl. III b
  6. Kaca Marita - kl. III b
  7. Marczuk Gabriela - kl. III b
  8. Marczuk Patrycja - kl. III b
  9. Jaros Natalia - kl. IV a
  10. Kuras Amelia - kl. IV a
  11. Marzec Julian - kl. IV a
  12. Sakowska Zofia - kl. IV a
  13. Krawczyński Korneliusz - kl. IV b
  14. Martela Przemysław - kl. IV b
  15. Tomczyk Zofia - kl. IV b
  16. Bogadkowski Adam - kl. V a
  17. Ciechańska Pola - kl. V a
  18. Kamiński Jan - kl. V a
  19. Matusiak Michał - kl. V a
  20. Florczak Jagoda - kl. V b
  21. Kujawa Filip - kl. V b
  22. Lasota Nadia - kl. V b
  23. Maksymiec Kacper - kl. V b
  24. Jarząbek Oliwia - kl. V c
  25. Magdans Wiktoria - kl. V c
  26. Najder - Cieplucha Kacper - kl. V c
  27. Zbytniewski Marcin - kl. V c
  28. Kauczyńska Pola - kl. VI b
  29. Patrowicz Stanisław - kl. VI b
  30. Wilczek Amelia - kl. VI b
  31. Wilczek Rozalia - kl. VI b
  32. Ćwikliński Mikołaj - kl. VI c
  33. Milczarski Cyprian - kl. VI c
  34. Sobala Natalia - kl. VI c
  35. Węgrzyńska Martyna - kl. VI c
 
Należy postawić znak X lub + maksymalnie przy nazwiskach
14 kandydatów
 
Nauczyciele kandydujący na opiekuna
Rady Uczniowskiej
  1. Adamczyk Magdalena
  2. Konecka Beata
  3. Tyczyńska Iwona
 
Należy postawić znak X lub + przy jednym nazwisku