KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Wychowawcy i wspierający

Wychowawcy i nauczyciele wspierający

 

Klasa I a - wychowawca  Anna Kołodziejska, nauczyciel wspierający Marta Łuczak

Klasa I b - wychowawca Anna Tulińska, nauczyciel wspierający Beata Konecka

Klasa I c - wychowawca Izabela Józefczyk, nauczyciel wspierający Iwona Tyczyńska

Klasa II a -  wychowawca Iga Urbańska, nauczyciel wspierający Barbara Ulańska-Szymkowiak

Klasa II b - wychowawca Aleksandra Plucińska, nauczyciel wspierający Magdalena Reczulska

Klasa III a -  wychowawca Anna Czaplińska, nauczyciel wspierający Agata Wołowiec

Klasa III b - wychowawca Alicja Tomalak, nauczyciel wspierający Krzysztof Ostaszewski

Klasa IV a -  wychowawca i nauczyciel wspierający Beata Lewandowska

Klasa IV b -  wychowawca i nauczyciel wspierający Marzena Kopytowska

Klasa V a - wychowawca i nauczyciel wspierający  Agata Witkowska

Klasa V b – wychowawca i nauczyciel wspierający Magdalena Gągorowska

Klasa V c – wychowawca i nauczyciel wspierający Monika Sikorska - Grasz

Klasa VI a – wychowawca i nauczyciel wspierający Anna Krakowiak

Klasa VI b – wychowawca i nauczyciel wspierający Kamila Piotrowska

Klasa VI c - wychowawca i nauczyciel wspierający Magdalena Walczak

Klasa VII a – wychowawca i nauczyciel wspierający Violetta Glaznap 

Klasa VII b – wychowawca i nauczyciel wspierający Joanna Kwiatkowska

Klasa VII c – wychowawca i nauczyciel wspierający Agnieszka Kacprzak

Klasa VIII a - wychowawca i nauczyciel wspierający  Agnieszka Jadczak

Klasa VIII b – wychowawca i nauczyciel wspierający Agnieszka Gierba - Grodzicka